Pretty Parking is de conceptnaam voor het snel, op een duurzame wijze, verdubbelen van de parkeercapaciteit van bestaande parkeerterreinen.

Het modulaire systeem kan over een bestaande parkeerplaat geplaatst worden, met als resultaat een groene en vriendelijke uitstraling met klimaat adaptieve maatregelen. Onder het bestaande parkeerterrein kan waterberging gerealiseerd worden die dan tevens het waterbuffer is voor de beplanting van de groene wanden, Hedra; het hele jaar groen en neemt voor CO2 op. Op het dek worden schaduw panelen geplaatst van zonnepanelen. Alle parkeerplaatsen kunnen voorzien worden van E-laad mogelijkheid, voor zowel auto als fiets. En ook de beregeningsinstallatie voor de groende draait op de zelf opgewekte stroom.

De ruime parkeerplaatsen, 2,50m breed en 5,00m diep, en de brede rijlopen van 6,00m maken de “parkeergarage” voor iedereen goed bruikbaar. Het ‘verhoogde’ plafond geeft een ruimtelijk gevoel en draagt bij aan een hoger sociaal veiligheidsgevoel. Deze maatvoering leent zich tevens voor meervoudig ruimtegebruik zoals auto- & fietsparkeren en het realiseren van kantoor e/o bedrijfsruimten.

Met een eenvoudige hellingbaan kom je op het bovendek. Via een open trap is het bovendek verbonden met de begane grond.

Projectteam:

  • Ontwerp/Architect: Jandirk van Oosten
  • Constructeur: Ad Verbossen
  • Aannemer: De Kok Staalbouw
  • Projectmanagement: HABREG civiele techniek

Contact:

Meer informatie? Neem contact op met het projectmanagement.

I: www.habreg.nl

E: info@habreg.nl

M: 0621 56 56 42